Markkina- ja asiakasymmärrystä datan avulla

Instanssin kaikki palvelut on suunnattu sekä B2B- että B2C-markkinassa toimivien strategian, myynnin ja markkinoinnin sekä  tuotekehityksen edustajille, eli heille, jotka tarvitsevat työssään markkina- tai asiakasymmärrystä. Instanssi keskittyy siihen, että asiakasyrityksen tavoitteet tai haasteet esim. kasvuun tai innovaatioihin liittyen konkretisoidaan ja muutetaan toiminnaksi, jota data ja siihen kytkettävät analyysimenetelmät tukevat.

Resurssi asiakasymmärryksen lisäämiseen ja asiakkaan sitouttamiseen.

Tuntuuko, että asiakaskokemuksen kehittämiseksi olisi paljon tekemistä, mutta käsiparit eivät riitä? Instanssin konsultti toimii kustannustehokkaana resurssina tai vuokrajohtajana, tehden juuri sitä, mitä tilanne vaatii. Työmäärä voi olla muutamasta tunnista kuussa kokopäiväiseen työhön.

 Asiakasymmärystä kasvattavat koulutukset.

Instanssi kouluttaa säännöllisesti asiakkaitaan eri menetelmissä, joiden avulla he voivat jokapäiväisessä työssään ymmärtää asiakkaitaan ja heidän muuttuvia tarpeitaan paremmin. Koulutuksissa painottuu erityisesti asiakkaiden tuottaman kvalitatiivisen datan, kuten sosiaalisen median, keskustelufoorumien tai verkkosivujen tekstien analyysi. Järjestämme myös kilpailija-analyysin koulutuksia samalla periaatteella.  Katso tulossa olevat koulutuksemme verkkokaupasta tai tilaa juuri sinulle räätälöity koulutus! 

Ennakoiva analytiikka.

Instanssi auttaa asiakkaitaan ennakoimaan, mihin heidän markkinansa on menossa tai mihin heidän asiakkaidensa kiinnostus on suuntautumassa lähitulevaisuudessa. Instanssin ennakoivan analytiikan palvelut perustuvat usein julkisen, tekstimuotoisen datan oivaltavaan ja ennakkoluulottomaan analyysiin. Tällainen projekti tehdään tyypillisesti strategiatyön pohjustukseksi tai markkinoinnin tueksi.

Trendiraportit.

Instanssi toimittaa säännöllisin väliajoin tiettyä toimialaa koskevia tiiviitä ja visuaalisia trendiraportteja, jotka perustuvat julkisen datan analyysiin. Näiden raporttien avulla asiakkaamme pysyvät jatkuvasti ajan tasalla siitä, mitkä ovat sen hetken puhutuimmat aiheet ja nousevat trendit omien asiakkaidensa keskuudessa.  

Data-analytiikkaprojektin johtaminen.

Instanssin konsultti toimii asiantuntevana ja kustannustehokkaana neuvonantajana tai projektinjohtajana data- ja analytiikkahankkeissa, joissa asiakkaan tavoitteena on etukäteen määriteltyjen liiketoimintahyötyjen, kuten asiakasymmärryksen, saavuttaminen datan ja sen analysoinnin avulla. Tarvittaessa autamme esimerkiksi projektin käynnistämisessä tarvekartoituksen ja business casen laadinnalla. Toisaalta projekti voi olla myös pieni ja ketterä, sellainen jossa datan oivaltavalla käytöllä pääse pitkälle.

Kysy lisätietoja: 044-290 2218 tai camilla.magnusson@instanssi.fi